Nieuws + Agenda

Vol mij op Instagram!
Of op Facebook!
Of via de buttons onderaan de pagina.

NIEUWS

SAMENWERKING BUBBELS VAN FRITS
Sinds kort werk ik samen met Bubbels van Frits. Floris importeert samen met zijn compagnon de meest prachtige champagnes uit Frankrijk. Wil jij jouw bedrijfsfeest naar een hoger plan tillen en bruisend beginnen met champagne en jazz? Klik op deze link voor meer informatie, prijzen, etc.

 

 

AGENDA 2023

Hieronder alle voorlopige OPENBARE optredens.
Kijk voor mijn actuele beschikbaarheid in de agenda via boekingskantoor Showbird.

26 DECEMBER – SOPHIE MELODY
Tweede Kerstdag zing ik in het prachtige Wormer, waar mijn ouders wonen. De gloednieuwe eigenaar van Groos (ook eigenaar van restaurant De Huiskamer) wilt graag uitpakken met Kerst! Wie komt er met zijn familie dineren? –> Dorpsstraat 206, Wormer. Reserveer snel!

25 DECEMBER – SOPHIE MELODY
Kerst is nog ver weg, maar de eerste boeking staat al! Ik zal heerlijke jazz en kerstsongs verzorgen tijdens het Kerstdiner bij Roompot Cadzand-Bad.
Dus boek je bungalow of villa snel!

15 DECEMBER – SOPHIE MELODY
Vrijdag 15 december in Nijkerkerveen tijdens het Cultuuruurtje. Ook kerstnummers komen hier aan bod! 

3 DECEMBER – SOPHIE MELODY
Voor de derde keer alweer van de party in de bibliotheek in Nijkerk. Een mooi zondagmiddag luisterconcert. Kom en geniet!
Tijd ntb.

25 NOVEMBER – 16BIS
Opening WARMOES op Vlampijpstraat 94. Wij mogen tijdens het walking diner de muziek verzorgen. Cheers! Gefeliciteerd Fastwin met deze mooie zaak!

19 NOVEMBER – 16BIS
JAZZFEST in Goirle. Zeker 45 minuten zullen wij de boel op stelten zetten. En dat nog wel op mijn VERJAARDAG!
Tijd ntb.

24 SEPTEMBER – 16BIS
Zowel met Wouter als met nog een muzikant! Dubbel feest! Kom naar ons luisteren bij creatief Café De Nar – Bar der Kunsten op het Nijverheidsterrein in Utrecht.
Tijd ntb.